Am stat prea mândrie, noi plătim de două ori

Europeană a lansat campania “Spartacus” a picat – nu m-a ajutat și a reveni în funcțiune . S-a constatat că Maxim, din păcate, nu Filimonov. Ultimul loc în grupă două remize, patru înfrângeri, diferența de goluri 7:16. Zero puncte și 1:18 vor fi peste un an, dar în toamna anului 2001 se părea că mai rău de a vorbi greu. Și din nou extragerea Cupei Rusiei a zburat de pe drum – a cedat în primul meci “”.

Sezonul a lăsat contradictorii sentiment. Pe de o parte – “Spartacus” din nou campion, iar pe de altă parte o mulțime de lucruri. Prematura despărțire cu cei care culegând titluri și apariția într-o echipă de oameni aleatoare. Fotbaliștii au încetat să crească. Romanțev în cele mai bune de ani ar fi putut promova la nivel înalt de orice semifabricat, acum el sau nu a putut, sau nu a vrut să facă acest lucru. Oleg obosit, a luat mai în vârstă, a devenit introvertit și iritabil. S-a văzut, ca-i greu de a lucra pe două fronturi și de a obține o porție de critici. Chiar și pentru echipa națională, care în condiții de siguranță a decis în sarcina sa și-a câștigat locul la cupa mondială din 2002.

De la afacerile administrative în club Romanțev a plecat, puterea de la “Spartak” fie concentrate în mâinile lui Andrei , care să asigure și bunăstarea financiară de campion. Andrey nu a reușit încă publicului, încă nu publicul lor fraze despre hamsteri și hemoroizi, încă nu a văzut lumina strigătul “Valiza. Gara. Rostov”. Noul proprietar a speculat cu privire la posibilitățile pariuri sportive Favbet (vezi mai mult) și pariuri sportive Netbet (pariuri sportive) de a construi stadion, dar a reușit deja să se manifeste un om foarte gospodar. Clubul nu avea de gând să-și petreacă sume mari de bani pe jucători. Până Romanțev și au fost în aceeași barcă și în orice mod posibil acest lucru, a aratat.

Selecția a devenit mai mult decât ciudat. Dintre numeroasele recruți 2001 de utile au fost , , cu o anumită întindere . Restul fie trecut scop, fie în perspectivă. De neînțeles brazilienii, africani, . Apropo, nu gratuit. plecat demult, dar de fapt l-a trăit. Și atrage rus jucător în “Spartacus” a fost mai greu. Cum nici nu m-a invitat să Romanțev Gusev, iar dinamovist a preferat să devină un jucător de la ȚSKA moscova. Pentru un an “Spartacus” a dobândit reputația clubului, în cazul în care nu este prea apreciat de liderii lor și doar jucatori buni. Mai întâi s-au despărțit cu Serghei , nu după întoarcere. Apoi expulzați favoritul publicului Ilie . Nu au de a reține Vadim . Apoi s-a dus firul – Andrei Tihonov, Valeriu , Eugen , Nikolai Pisarev, Alexandru , Alexandru Filimonov. După aur sezonul 2001 cu lucruri la ieșirea de stat, Victor , Vasile Berbeci și Luiz Robson. Cu toate că cei trei ar putea marca un an de la activ.

Un erou de sezon poate fi numit , dar care, în prima jumătate a lui Vladimir în echipă nu a fost. Un an bun a avut Egor Titov, cu toate acestea, în “Bavaria” lui nu mai era. A crescut rolul Dumitru , care a devenit lider de apărare. Este greu de câștigat reproșuri Iurie Covtun și -Cristian . Și este păcat că trauma la genunchi pe o lungă perioadă de timp a luat din funcțiune a Maxim .

Fostul “Spartacus” și avea nevoie de actualizare. Cu atât mai mult că a ajuns la scadență pentru lucruri mari “Locomotiva”, Iurie , mușchii “Zenith”, în cazul în care deja s-au afirmat tinerii Alexandru și Andrei Arșavin. Dar principalul a fost de a deveni CSKA, care deja de un an Eugen , nu a fost de-a face cu . Militarii au experimentat negru an – moartea lui Sergiu , boala și moartea lui Pavel , și acum erau gata să se arunca. A venit ambițios, Valeri Gazzaev, a invitat o mulțime de jucători. În limba rusă de fotbal s-au manifestat schimbări. a fost la el nu este gata.