Cibulkova továbbított Hertogenbosch páros döntő

Hertogenbosch. Szlovák teniszező Dominika Cibulková már küzdötte fel magát a negyeddöntőbe WTA kislemez verseny fű holland Hertogenbosch (támogatás 220.000 dollár).

A második körben a beoltott száma öt outclassed egy német Kristina Barrois 57 perc 6: 0-6: 1. A párbaj belép elődöntőben csütörtök ellen az orosz második mag Svetlana Kuznetsova, amelyekkel a mérleg 3: 3, de az utolsó három párbajt nyert. Hertogenbosch már néhány prémium 5625 amerikai dollár.

Cibulkova az első szettben alapú játék ellen Barrois gyakorlatilag bármit is elérte.Zverenky horvát edző Zeljko Krajan nagy returnovala beadni egy német nő foglalkozott a 26 perc „kanári”.

A második felvonásban egy ellentámadást követően Cibulkova a negyedik GEME felépített vezető 4: 1, és a mérkőzés áttekintést sikeres lezárása. Kölcsönös mérleg Barrois ját 2: 0, 2006-ben legyőzte a torna ITF ritro szlovák Open in Bratislava NTC. Az esemény az UNICEF Nyílt Cibulkova próbán a rangos Wimbledonban. Szlovák egység szerda délután még mindig várja a végső páros mellett olaszok Flavie Pennettovej. Előállítása kifizetődő

Cibulkova után a zavartalan haladást az elit nyolc singlový nem elrejteni nagyon elégedett. „A mérkőzés ellen Barrois jött a készüléket. Ellentétben párbaj elsőkerekeket a román Simon Halep én csak megragadta az első drágaköveket, nos, toltam, és én nagy returnovala. A növekvő Barrois perc kezdett kitalálni, hogy megy a net, és játszani vágott felvételek, amiért megbüntették őt. Ez volt a részemről nagyon jó teljesítmény, „mondta TASR Cibulkova.

” A fű azonban a fajlagos felülete, és örülök, hogy együtt vagyunk Magda tudott Rybarikova rajta Szlovákiában egy edzést. Most kiderül, hogy ez nagyon hasznos volt előkészítése.Hertogenbosch én került sor egy nagyon jó meccs, és nagyon boldog vagyok, még folyamatban lévő elődöntőben páros „mondta Cibulkova, amely csütörtökön várja a győztes a párbaj Kuznetsova – Errani.

” Over Svetlana nyertem a tavalyi US Open ezen Madrid, de a füvön, együtt játszottunk még. Ha én benyújtja a jó teljesítményt, van egy esélyt, hogy menjen ez az esemény még tovább. „Az első WTA páros döntő

Dominika Cibulková küzdötte fel magát, hogy az első deblových végleges a WTA Tour.A páros döntő egy füves tornán Hertogenbosch egy olasz Flavio Pennetta outclassed orosz-kínai pár Maria Kondratievová, V. Cheng-Nan 48 perc 6: 0 6: 2.

Pennetta kellő folyamat végső páros van néhány közös prémium 5750 dollár és 200 pont a világranglistán deblových.

Cibulkova volt, miután megnyerte a második mérkőzés egy nap nagyon boldog. „Mert haladás az első deblových döntőbe a WTA Tour ad nekem nagy öröm. Mint Flavio vagyunk az elődöntőben jól játszott, szilárd és főleg túl gyorsan a mai fárasztó. Nos, mi volt a bíróság kiegészítője. A döntőben küzdünk a cím,” mondta TASR szlovák egységet. Eredmények:

Páros – Elődöntők:

Egyéni – 2. forduló: