Hantuchova meg Eastbourne feladta Bartoli nyerte meg a versenyt

Eastbourne. Daniela Hantuchová sikerült a szombati elődöntőben találkozó egyéni torna WTA Aegon Nemzetközi Eastbourne English (Premier 618 000 USD díjat, fű).

a harcot a cseh Petra Kvitova csatolt egy ötödik veszít 6: 7 (9), 2: 4, 100 perc után visszavonták. Második kölcsönös mérkőzés kezdetben elvégezni pénteken, de az eső megakadályozta.

Az első szettet Hantuchova vezetett 3: 0, a pontszám 4: 3 (nem több kiugrás) hagyjuk kezelendő, miután a kilencedik GEME kért folytatott konzultáció edzők Mathias Lipták, aki korábban edzője vezette csak Kvitova. A szlovák tajbrejku elért ígéretes folyamatos forgalma 3: 5-6: 5 és a szolgáltatás, de nem használja a vetés. Hantuchova elárulta hasizmok

„Ez egy új sérülés, hasizom a bal oldalon.Ez történt velem az eredmény 3: 0 az első szettben. Azt Dobiehala fonák és a szörnyű szeles, a szél kiütötte a labdát, még alacsonyabb. Csináltam egy hülye lépés, és úgy éreztem, az éles szúrást. Próbáltam játszani, zatejpovali én, de nem néz ki jól. „

” Nem tudom, hogy mit fogok csinálni kárt. Én csak az ultrahang, azt mondta, hogy a kis vérzés. Ez nagyon frusztráló, játszottam olyan jól…„sóhajtott Daniela Hantuchová egy interjúban SITA, hozzátéve:

” Ma szeles körülbelül tízszer több, mint csütörtökön against’Venuši”. Azt is s Petrou mondván, hogy ez a szél még egyikünk sem nem játszott. Azt is küzdött sérülések utáni voltak esély, mindkettőnknek volt ez, tekintettel a nagyon nehéz körülmények között.Amikor visszatérek, de tudat alatt félnek, hogy játsszon valamit dočahované. Még a hatás az adagolás után ott, úgy éreztem, sokk. Talán van még rosszabb, hogy én játszottam sokáig. De nem tudok csak elsétálni a bimbóudvar. „Szlovák nem akar lemaradni Wimbledon: Remélem, hogy esni fog hétfőn

Hantuchova volt hajlandó elfogadni az állítást, hogy a kezdete Wimbledon fenyegeti:” Azt nem mondanám. Ha ez lesz csak egy százalék esélye és a beszállás. Én mindent meg fog tenni azért, hogy én voltam a legjobb állapotban.


” Én soha nem számítunk, hogy ez mondom, de szörnyen remélem hétfőn eső lesz. Minden további nap lenne jó. „Hantuchova vége óta a múlt héten számolt be probléma a jobb karját.Nyilvánítva, hogy tölt 2,5 óra egy nap a fizikai terapeuta, és azt mondta, hogy figyelembe gyulladásgátló gyógyszerek.

huszonegy éves balkezes Kvitova, a nyolcadik a világranglistán, szükség négy lehetőséget, hogy megszerezzék első dejstva, ami tartott 75 percig. Az elején a második rész a Kvitova létre a vezető 3: 0, és bár ez nem részesülnek vezetésével 30: 0 jövedelem a negyedik játék, mi nem így 28 éves natív Poprad esélyt, hogy visszatérjen a játék, ami végül nem mečbalový végén.

Hantuchova csütörtökön a negyeddöntőben a 11. kísérlet premier karrier legyőzte az amerikai Venus Williams, elérte a 20. sikere, hogy egyes korábbi és jelenlegi vezetője a világranglistán és 36.miután a fejlett, hogy az elődöntőben a szakmai szinten – ebben a szezonban tette negyedik alkalommal.

éves Poprad natív Hantuchova kijött viszonozni a vágy elvesztését Kvitova 4: 6, 2: 6 februári Bratislava Fed Cup mérkőzés.

A helyiségek Devonshire Park enyhítette egy csekket 29 000 USD, és a 200 pont be a számítógépbe a sorrendet, amelyben a számok a 25. helyre (már jóval a 20 mandátum). 20.Június követő Dominic Cibulkova 20 hét után a helyzetben a szlovák egység.

Eastbournská döntős a 2004 Hantuchova elérte a harmadik fordulóban az utolsó négy versenyen (mielőtt a Roland Garros volt Strasbourgban, ahol a Grand Slam párizsi kiütötte a világ első számú Caroline Wozniacki Dánia) és ezen belül többek Mérkőzésstatisztika 13: 4.

Hétfőn, nem elég a végső Birmingham ARD nő Sabine Lisicki szerdán eastbournskom nyolc Grand Slam-bajnok legyőzte a friss Párizs, agyag, kínai lány Li. Az 1. fordulóban Wimbledonban Hantuchova mért erők egyik kvalifikantiek. Karrier címeket Bartoli

A cím végül kapott Marion Bartoliová, amely verte Petra Kvitova 140 percig 6: 1, 4: 6, 7: 5.Mert Bartoli, jelenleg kilencedik a világranglistán, ez volt a hatodik Eastbourne elsőbbségét kislemez a fő szakmai szinten.

huszonegy éves Kvitova bal láb, 8 a rangsorban, kiütötte a félig Hantuchová Daniel 7: 6 (9), 4: 2, amikor a szlovák teniszező után 100 perccel a sérülés visszavont hasi izmok. Singles – kerek:

Petra Kvitová (CZE-5) – Daniela unibet fogadások unibet élő fogadás az interneten Hantuchová (SR) 7: 6 (9), 4: 2 – nyugdíjas, Hantuchová 100 perc lemondott

Marion Bartoli (Fra-6) – Samantha Stosurová (Aus.-7) 6: 3, 6: 1 Singles – végleges:

Marion Bartoliová (Fra-6) – Petra Kvitová (CZE-5) 6: 1, 6: 4, 7: 5

unibet sportfogadás online