Inter Milán – Chievo Verona

Inter Bet-at-home minimalni koeficijenti diže od stola i njegova igra je poboljšana, kao i rezultati. Reprezentacije Pioliho osvajanje utakmicu nakon utakmice i potvrditi hoće čak i prije nego vlastitih navijača. Ja sam se već veseli obrani uporno Chievo.

Inter obožavatelji imati opet malo sretniji život. Prvo, klub je podržan od strane kineske vlasnik donio mladi Talijan s velikim potencijalom, koji su talijanski navijači su dugo vidjeli. Osim pokazujući kupnje mladog veznjaka Gagliardiniho raspolaganju za kupovine izvršene po visokim cijenama. Iznad svega, ali sveprisutni optimizam je podržan od strane rezultata na terenu koji se diže.

Četiri dvoboji unutar ligi i donio sva tri boda. Inter zadnji put konzultirali s Udinese, iako ne na Friuli stadionu pobijediti bez djece uopće lako. Nakon pogotka James Jankta čak i posjete tim gubi, ali je na kraju spasio intervencije Ivan Perišić, koji je odlučio na kraju svakog polugodišta. Inter je trenutno na sedmom mjestu, dok je Europa League i AC Milan, izgubivši samo tri boda.

Jedini manji neugodnosti za trenera odsutnosti Pioliho diskvalificiran Marcela Brozović, ali koji umjesto toga pronašao Bet365 klađenje brzi zamjenu. Tou može biti samo mladi Roberto Gagliardini o kojima glasine kao bazu protiv Chievo jedanaest već. Veliki talent koji je u posljednjih šest mjeseci, iz nepoznatog mladića u prilog Atalanta trebala ukrcati od prve minute.

A on ne može čekati: “Ovaj ugovor je za mene ostvarenje sna, stvarno obličje naprijed Ideja da odjeven kao poznati i tradicionalno dres za mene je fascinantno da dolaze s velikim očekivanjima, ali ja se ne bojim pritiska Naprotiv, mislim… za mene biti dobar motivator. želim impresionirati i potrošiti puno vremena ovdje. Prije svega, ali želim pomoći moje nove suigrače na putu uspjeha “, kaže Gagliardini.

Gosti stižu mnogo slabiji. On će biti propustili zbog ozljeda igrača kao što Hetemaj, Rigoni, Sardo, cacciatore i Bressan. Da stvar bude gora još uvijek bori Chievo s puno neugodnog okruženja u kojem on ne uspije u dugoročno. Kada je osvojio posljednji put u Milanu, piše datum 15. prosinca 2001. godine, koja je već vrlo prašnjav uspjeh. Pa čak i one malo kasnije nisu pozitivni. Chievo je izgubio tri konkurentne utakmice, a ponekad čak i njegova poznata obrana nije najjači serije. U prethodna tri dvoboja dobio je osam wickets!

I, on je trener Maran svjestan: “Bit će izlet na San Siro, gdje mi ne rade jako dobro Osim toga, mi smo protiv vrlo jakog protivnika vrlo dobro Bet365 poker platforma je trener Stefan Pioliho znam, a to će biti vrlo teško, jer je izvrstan strateg i veliki motivator… Inter je igrao vrlo napadački nogomet. ali mi se i dalje ne odustaje unaprijed i tu smo igrati ga na najbolji mogući rezultat “, on planira trener Chievo.