Klizan Manerbio elérte az elődöntőben

Manerbio. Az elődöntőben mérésére erők a német minősítő Peter Gojowczyk, amely csak tavaly salakon München belehalt 4: 6, 2: 6.

pozsonyi éves elérte az első szettet egy ellentámadást 3: 1, mint abban, hogy a hatodik játék van a kellemetlen állapot 15:40. A második részben ő nem használja az úgynevezett Kližan brejkbal. Tildenovom GEME, a nyolcadik játék maga fordult két fenyegetések szolgáltatás-kiesést.

Két évvel fiatalabb játékos 197. Delbonisovi világranglistán, de nem tudott ellenállni a tizedik GEME. Dél-amerikaiak szerzett egy második vetés jövedelem.A döntő aktus Kližan rögzített búvárkodás 2: 1, megerősítette, hogy nulla, vagy akár e vagy sem veszteség fiftínu emelkedett 4: 1.

A szolgáltatás a hatodik fordulóban a 00:30 a nyolcadik GEME ő már nem sikerült, mert már a 00:40 és az ellenfél kapujába játék bet365 mobil fogadás returne 5 – harmadik Odpodávať második kísérlet győzni, de a szlovák elsajátította neki argentin ról 30: 0 30:30.

A valószínű vezetője a szlovák csapat szeptember 16-18 salakon át Sibamac arénában NTC ellen az ukránok a döntő második fordulóban a rájátszásba maradva az első csoportban euroafrickej terület Davis Cup Kližan pillanatban megjelenik a 109. helyen a rangsorban.

Most, valószínűleg sikeresen megtámadta a Top 100 egységes értékelés augusztus 29Ward Karola Kučeru bár a „leértékelődött” ezen a héten nem pont közvetlenül, hanem tele van a függő 18 esemény figyelembe venni, így ki megy ő 6 százalékpontos növekedést jelent a február Challenger Casablanca.


Kližan így ténylegesen megszerzett 34 pont, így összesen 542 pontot.

Az első száz az augusztus 22 záró Turk Marsel Ilhan 545 pont.Pontos előzetes számítás azonban gyakorlatilag megszűnt a nagy játékosok száma, akik előre a meghatározhatatlan felfelé vagy lefelé is befolyásolhatja a legközelebbi változata a sorrendben.

Kližan tesz egy agyag programot Appenninek félsziget elsőbbséget próbálkozások, hogy jogosultak legyenek a US Open New York kemény felületre.

Amennyiben a szombati siker javult volna tovább 25 pont (már biztonsági ellenőrzése 4260 euró, az utolsó lenne 7200 euró), és végül a csapat előtt megoldott tajnicka körül premierjét behatolás kiemelkedő száz rangsorban . Két héttel bet365 élő fogadás ezelőtt, ő volt a San Marino a végső majd Cordenons az elődöntőben.Singles – q:

Martin Kližan (SR-3) – Delbonis Federico (Arg.) 6: 3, 4: 6, 6: 4, 150 perc

bet365 internetes sportfogadás