Liverpool FC – Chelsea FC

Mivel az utolsó kölcsönös elkötelezettség Chelsea Liverpool lejárt folyók Mersey és a Thames sok vizet. London egység megüt egy nyerő széria, ahonnan “beugrott” csak egy pillanatra, és a 17 bajnoki nyert egy óriási 15. Még osztályokon Jürgen Klopp a Premier League teljesen hengerelt, de miután a New Year történt végzetes zuhanásba. Őszi, aki a vörösök kell felborulhat pontosan, és csak a Chelsea ellen.

Újabb eredmények bajnok Liverpool valóban aggasztó, még a szabványok kiszámíthatatlan angol pázsit. Még azután is, fele a szezon ők voltak azok, akik először flört magabiztosan néz a Chelsea. Végén 2016 elvesztették hat pontot és egy összefoglaló ült a második helyen a Premier League-ben. De aztán jött a fordulópont.

Szerencsétlen felhívni a Sunderland pályán osmizápasový kezdődött a program januárban, melynek során Bet365 bonusz nyert egyetlen versenyen, és jövő ősszel a tabellát a hegy kiesett mind angol csészéket. A legrosszabb időszak Liverpool szabályozza az indulás Sadia Maného afrikai bajnokság – az elmúlt tíz nap elvesztett otthon Swansea, a Southampton és még Wolverhampton.

Szenegál meglepetés ér véget, hogy az APN azonban fújt agilis szélső vissza a szigetekre, és nagyon valószínű, hogy Mané azonnal játékba. Függetlenül attól, hogy a padra, vagy kezdő felállásában, ahol valószínűleg vyšoupl egyik egy pár Can – Wijnaldum. Valóban Lallana sikerült gyógyítani, és így lóg több jogot védő Nathan Clyne.

Chelsea szerint ez a szokás elhagyta gyengélkedőn üres. Idilli helyzet, összhangban van a Blues jelen a hazai színtéren. Sima haladást a nyolc döntőbe az FA-kupa, csak két játékos az ideális kezdő felállás beszél a hangulat a Stamford Bridge-sok. Még több, de nézd meg a táblázatot Premier League, ahol Conte kiválasztás simogatja nyolc ponttal vezet a második Arsenal.

Most dupla fejléc Liverpool és otthon Arsenal (szombat) véglegesen eldönteni Chelsea jelenlegi formájában, még néhány versenyt. Ők valójában csak ez a két egység a kék oroszlánok lemerült kezdete előtt egy rekord sorozat nyer. Néhány ember el tud képzelni, hogy a Blues is sikerült mindenkinek az utat a hőn áhított trófeát megállítani, ha a következő héten jelentősen megbotlik.

Szigorúbb vizsgálat vár liga vezető már a közbenső kör. Liverpool nem szerencsejáték, et al. Csak egy népszerű rivális – az elmúlt hat kölcsönös mérkőzések Chelsea cserbenhagyta a rendes játékidőben legyőzni még egyszer. Az utóbbi mellett három párbajt kétszer elveszett – more: http://bonusz-online.com