Lucescu fra den aller første dagen i St. Petersburg fortalt

Lucescu fra den aller første dagen i St. Petersburg bekreftet som vil bygge angripe spillet. Det legges vekt verken på counter-angrep og stedsbestemt angrep. Prosessen med å bygge dette fotball er svært vanskelig og treg. For tre måneder for å takle dette problemet har ikke lykkes ennå. Shatov, Kerzhakov, Kokorin, Mauricio, Witsel forstår ikke helt hvordan du kan spille med den evige ruller ballen fra straffefelt, når det er så lite ledig plass. Det ble derfor kjøpt en Mac og Juliano, som meget vel forstå ideer Mister. Fremgang i denne komponenten i de siste månedene er åpenbare, men arbeidet har ingen ende. I denne kampen Zenit spilte fra en posisjon av styrke, så mye tid hadde til å holde ballen 10-20 meter fra mål, og Midtbanespillere og angripere ikke forstår hvordan de skal bevege seg i en gitt situasjon. Sjansene for “Zenit” det meste dukket opp følgende standarder eller lange slag. På grunn av den svært liten operasjon Lucescu, for å gjøre noen konklusjoner for tidlig, men potensialet i spillet i stedsbestemt angrep og, Generelt, er i klubben fra bredden av elven Neva, en stor.

Men spillet plan var problemet. Handlingene til St. Petersburg gruppe hadde ingen organisasjon og enhet. Det virket som enten spillerne vet ikke om en coach eller mentor ikke gi riktige instruksjoner. Permanent ikke tvunget feil, kranglet med dommeren og motstander. Det var ikke til fordel for laget. Jeg har alltid huske som “Lester” etter hver foul, kranglet med dommeren, og returnerte trygt. Det forbedret den disiplin, og la spillerne fokusere på spillet og ikke på å finne rettferdighet. Mange trenere for slik oppførsel, som var på noen spillere “Zenith”, bare bøtelagt. Og alle noe som helst, men i garderoben dette har berørt var det ikke, så etter en pause på disiplin i Petrograd var fraværende. Men det er fortsatt en svært viktig del av spillet.

Lykke Til Maccabi

Det er nødvendig å prise og Israelere. Trenerstaben vist arbeidet på et svært høyt nivå, gjennomgår i detalj den tredje team av Russland i slutten av forrige sesong. På grunn av det faktum at i forsvaret av “Zenith” ikke var trofaste forsvarere, sistnevnte bestemte seg for å begynne å spille montert utstyr… og ikke går tapt. To kalesjer to førte til to sluppet inn mål, det tredje målet fløy inn gate Lodygina med en gal frispark. Det kan kalles flaks, fordi svært sjelden i fotball, er at slike mål som scores i flere stykker for spillet. Men tydeligvis, dette er skjebnen, og vi skal ikke bagatellisere verdien av coaching stab av Maccabi. Deres game plan arbeidet.

Kerzhakov ikke passer inn i spillet

“Zenith” foretrukket å spille med Dzyuba på kanten, og vi var nok en gang overbevist om. Artem er i stand til å handle mangfoldig og gjøre angripe mer mangfoldig. Han kan spille på “post” og tar ballen med ryggen til mål, spre det på flankene. Jeg kan gi ham et pass for å kjempe, når stedsbestemt angrep er svært viktig. Hvis ingenting skjer, kan du bare begynne å henge og i en slik situasjon, vil filmen være effektiv. Kerzhakov er mer smal spiss: han trenger plass sone, der han kunne lekter. Og siden de fleste av motstanderne spille mot Zenit andre, Alexander rett og slett faller ut av spill. Djordjevic er noen mellomting mellom de to russiske fremover, men gjennomføringen av hans “lame”, så hans ideell beliggenhet i øyeblikket – Joker.

Tap av konsentrasjon

Dette var åpenbart ikke bare i øyeblikket med andre mål sluppet inn. Kanskje slike ting er forbundet med undervurdering av motstanderen eller med en sterk varme, men Zenit kan ikke alltid være i spillet. Det kan også være forbundet med mangel på disiplin, og Mr. det er tid for det å straffe. I Champions League på grunn av denne mangelen på oppmerksomhet kan gå glipp 3 og 5. Lære av sine feil, selvfølgelig, men den psykologiske tilstanden av laget er ikke imponerende.

Reklame: gjennomgang og selskapet – vis mer og den siste siden i vår sponsor