Mare presiune “Tottenham” – cheia victoriei

O anticipare a jocului “Tottenham”, “Manchester City”, pur și simplu, . Și destul de mult timp în urmă. Pentru că pe teren au ieșit două dintre cele mai stabile, se poate spune, echipa de APL, deși ea însăși stabilitate și nu este renumit. Sau, mai degrabă, stabilitate lideri, capabile de a pierde chiar și “”; cu toate acestea, fanii britanic de fotbal și dragostea lui.

Așa sau altfel, da, “pinten” de câteva ori și-au pierdut puncte, dar “cetățenii” au venit pe “White Hart Lane”, cu o potrivire perfecta rezultatul de acasă în campionat. “City” a jucat atât de încrezător că experții au început serios să sublinieze geniu . Da-da, cei mai experți, care a fost de așteptare pentru sosirea de una dintre cele mai de succes și contradictorii simultan antrenori planeta britanic insula. Astăzi, Mauricio a arătat de ce ei așteptau.

La la urma urmei, de altfel, are o poveste interesantă a relației cu . Îmi amintesc destul de mult timp în urmă, când argentinianul doar-doar a devenit antrenor principal “Hispaniola”, anume victoria în catalană derby-ul de peste Barcelona a devenit primul victoriei, specialist pe postul său. Rezultatul acestui meci, prima înfrângere cu Manchester City. O coincidență? Ei bine, sincer vorbind, probabil, dar nu la fel a fost acest lucru nu este menționat.

În general, “orășeni” bate și bate absolut penal. Nu numai individual, dar și colectiv, din punct de vedere tactic. tactici a priori, deși într-un meci de el nimic nu a demonstrat doar, din nou, subliniind elementele de bază viziunea de joc Sportingbet (Sportingbet). Elementele de bază care, în general, și joc mecanica “City”.

Hai la dosar.

Mare presiune “Tottenham” – cheia victoriei

Doar ceea ce a fost scris paragraful de mai sus. Decât a fost întotdeauna renumită pentru “Tottenham” la ? În mod corespunzător, activitatea în cel mai înalt de presiuni. În general, este foarte bine tactice tendințele modernității: fără de înaltă pressing nicăieri. De altfel, indiferent de numărul de eFortuna (website) selecție în finală treimi, este mult mai important decât numărul de încercări de aceste cele mai de selecție, care și creează o mare presiune. Chiar dacă aruncăm o privire la APL din sezonul trecut, vom vedea că cei doi lideri – “Lester” și aceeași “Tottenham” – de activ se bucură de presiune pe fundasi, iar performanța de jucători de atac, cum ar fi aceeași Jamie Vardi (despre care, de altfel, în mod repetat, a spus Claudio Ranieri) permite de a preveni apariția de spațiu liber.
More: (cele mai bune case de pariuri)