Närmar sig det viktigaste för “Loket”

Närmar sig det viktigaste för “Loket” en match med “Spartakom” i det som i alla andra spel, mycket kommer att bero på den attackerande potential i laget. Det viktigaste måttet på offensivt spel av laget är självklart mål, som härrör från de genomförda scoring chanser. För det andra, jag skulle sätta osålda, men kvalitativt skapat tydliga scoring chanser. Därför spelare som oftast är inblandade i dessa stunder är den mest kreativa, användbara och väl integrerade i den taktiska system för laget.

Efter att ha granskat alla matcherna i Moskva “Loket” i detta kalenderår (och inte bara), jag har identifierat alla deltagare i potentiellt mål-poäng och mål-målchanser här laget har hanterat kommunikationen av förekomsten av scoring chanser med typ och riktning av attack, liksom strukturerade data.

Några intressanta resultat av denna mini-undersökning som erbjuds till din uppmärksamhet.

1.Trots anklagelser om “fibrocyte” tidigare coaching staff “Loco”, tydligen var han långsamt etablerade sammansättningar spela för laget. Om säsongen 2015/2016, antalet poäng chanser som skapades, inte av individuella färdigheter och normer var bara till 69,4 procent (134 193) av det totala antalet poäng som laget 2016 utan att ta hänsyn till matcherna i höst en del, men med den matchar början av en ny säsong, det var lika med 73,6% (64 87) under säsongen fram till 2016/2017, och alla 82.1% (23 av 28 poäng).

2.Mest av allt, 2016, på grund av den individuella yrkesskicklighet, mål skapade målchanser Khentii (4 gånger), men detta hindrade inte honom från att bli mer användbar för team kreativitet än Kasaeva. Hesekiel, deltog i det 21 poäng punkt för 678 minuter på fältet, Alan 14 poäng för 813 minuter. Av hela gruppen attack Kasaev mindre alla deltog i poängsättningen av de episoder, som resulterar motattacker (inte beaktas Ignatiev och Maicon, som tillbringade för lite tid att spela på fältet).

3.Nybörjare “Loket” Portnyagina fans har redan skyndat sig att christen Skeletical 2.0, men för att visa numren av Skeletica Ryssarna har även en bra svett. Det faktum att Petar liten, men mycket användbart i scoring byggnad. Av de 18 mål för klubben i och med 2016, sex på grund av Serberna, och detta är för övrigt samma som målvakt, och så mycket som det är lätt att räkna ut, precis som resten av laget. Lägg till detta deltagande av 27 av de 87 poäng chanser laget, och sju så kallade potentiellt bistår i dessa stunder och få exakt porträtt av attackerande delaktighet Skule. Om Portnyagin visa men skulle det? Hmm…det får tiden utvisa.

Vi rekommenderar också: online-kasinon i Sverige