Plzen i forberedelse velde et team fra den kinesiske League selvmål

Plzeňští spillerne på slutten av treningsleiren i Spania beseiret 1: 0 niende hele Chinese Super League Yanbian FC Fundy. Duel besluttet i begynnelsen av andre omgang selvmål, en av de kinesiske forsvarerne.

Plzeň ble opprinnelig spilt med koreansk Ulsan, men han hadde problemer med skader, så Bruk vår link for å få den beste Bet365 bonus han i all hast fikk sammen møter med Yanbian, noe som plasserte Victoria motstand godt forsvar. I tillegg, etter 15 minutter kunne gå videre, etter feilen, men Unibet Skriv inn din e den kinesiske målvakten Kozáčik spiss savnet et tomt mål. På siden av Pilsen ikke bruke auspicious anledning Poznar, iscenesetter uten hode, eller Bakos haug.

Den andre halvparten og ble med en ny forsterkning Ivanschitz og etter bare fire minutter av Pilsen gikk inn ledelsen. Ekstra forsterkninger fra Janz krysser og en av dine motstandere banket ballen presist inn i hjørnet eget mål. Viktoria kontrollerte kampen, men hadde ikke økte. Ivanschitz hadde ilder keeper.

“Igjen har vi utviklet et stort antall mål situasjoner som vi dessverre ikke fikk bruke. Vi er definitivt mye arbeid å gjøre, fordi i dette spillet var mange øyeblikk der vi har en ballong som kommer etter våre unødvendige feil.


Ja, vi måtte gjøre dagens kamp avsluttet en målforskjell mer uttalt, “sa assistenttrener Pavel Horvath.

Pilsen er fokus avkastning på tirsdag, en uke senere til Spania utstedt nytt. “Konsentrasjon klarte oppfylt det de hadde. Været var ikke perfekt, og fordi vi hadde flere ganger endret plan. Ellers er vi ikke ennå mestret og spesielt til alle returnerte hjem i god helse å være i stand til å presse på coaching,” sier Horvath.