SD Eibar – Atlético Madrid

Atletico Madrid se stalno udaljava od prve particije, koji je najavio borbu prije početka sezone. Nova godina želi hrpa trenera Simeoneho početi puno bolje i prva velika prilika da imaju Bet-at-home klađenje uživo tavan Eibar, gdje je stigao u subotu poslijepodne.

Estadio Municipal de Ipurua postaje poprište sukoba interesa između Eibar i domaćih gostiju iz Madrida. Atletico Madrid mora uzeti jer je trenutna lokacija nije bilo dovoljno. Colchoneros su sada na 6. mjestu na njihov račun još spustili 28 bodova. Ako je particija ne popravi, mi bi izgubili ATLETICO u Ligi prvaka, a umjesto toga bi pripadale europskim ligama. Nepotrebno je stići, ali ostaje činjenica da je Atlético posljednje vrijeme nije u formi.

A on nije pomogao situaciju Bet-at-home zahtjevi klađenja oko trener Diego Simeoneho koji je, prema brojnim medijima prerano prekinuti svoje sudjelovanje u atletici. Ostali problemi koji Bet365 besplatni ulog udario ATLETICO pitanju potenciju snimanja. A pogotovo sa Antoine Griezmann. Francuski strijelac u posljednje vrijeme kritiziran zbog cilj posta da ga upoznali. Njegov cilj je čeka je odgođeno do devet utakmica, što za njega nije običaj.

Igrač sam, ali ostavlja da se vagati i vjeruje da njegov doprinos momčadi nije potrebno compartmentalizing samo broj postignutih golova. “Znam da danas ne radi tako dobro, ali vjerujem da je moj tim pomaže i na druge načine. Kada je to potrebno, braniti. On je uvijek radiš moj najbolji za potporu tim. U odlučujućim trenucima koje sam ikada dokazao da mi oslanjanje a. mnogi ključni dvoboj odlučio sam.


Ja razumijem da su navijači ljuti, ali svaki igrač ima takav period. znam da smo dovoljno dobri za nas ponovno podići. ”

Eibar je u prvoj španjolskoj ligi za tako dugo, ali za sada Atletico odigrao samo četiri duela. I da ne bude previše ponosni na sebe, jer do sada nije osvojio jedan dvoboj. Tijekom oba posjeta, gosti uvijek Eibar osvojio je dva gola. Eibar ali inače radi dobro i da je u formi, pa možda je došlo i vrijeme za Atletico kožu. Eibar izgubio u posljednjih deset dvoboja samo dva puta i sretno uživa u sadašnjem broja osam.