Švicarska se ne slaže s njegovom čovjeka

Jean-Paul Boetius u sezoni 2013/14 skočio u bojama Feyenoord Rotterdam kada je zabio s krila ravno deset golova i devet asistencija za druge, od tada, međutim, nije bio u mogućnosti da se čak i pristup takvim mode. U ljeto 2015. godine otišao je u dva milijuna eura na švicarskom gradu Baselu i lokalno okruženje nije se složio s njim toliko da je sada domaćin u Belgiji …

I zbog čestih ozljeda nizozemski krilni u zadnje dvije sezone u Baselu nagomilanih ne više od dvadeset liga počinje i Unibet klađenje sada u siječnju, a lijevo za kratko iskustvo u Genku u Belgiji, gdje je zamjenjuje talentirani Leona Bailey.

Basel onda Boetius vjerojatno nikada neće vratiti, jer to nije jedina ozljeda koja ga je ograničena u Švicarskoj. “Možda je potrebno zaključiti da Švicarska ne odgovara kao čovjek. Švicarci su, naravno, pričljiv. Radije ću slijediti ostatak, sve Bet365 najboljih bonus što odkývou”, objašnjava predstavnik multi-level Nizozemske jednadvacetiletých.

“Ja sam malo Engleza,” nastavio je rođak Urbyho Emanuelson. “Ja sam bio jedini koji je imao svojeglava.


Ako me nešto zanima, samo sam pitao. Kada sam se nekako Unibet kasino ne slaže, pokazao sam. Možda je pomogao moj odnos s trenerom”, shvaća unatrag Boetius.