Uusi tähti muun pikemminkin on katsoa eteenpäin

Uusi tähti muun pikemminkin on katsoa eteenpäin, mutta koska kilpailu siellä meidän täytyy olla törkeää, se alentaa “Abigale” tasolle keskikenttäpelaaja. Hyökkääjä on selvästi kasvanut ulos taso “Santos” ja nyt yrittää valloittaa Eurooppaa. Sanoa, että hänen suorituskyky on silmiinpistävää mahdotonta, ja syöttöä voisi olla isompi, mutta se on syytä muistaa, että hän on vasta 20-vuotias ja kaikki vain loksahtaa kohdalleen.

Felipe Anderson, Brasilia

Ja keskikenttäpelaaja tuli myös Olympiavoittaja, onnistunut paitsi lumoaa, mutta jopa järkyttää Eurooppaa. Kausi 2014/2015 oli hänelle yksinkertaisesti upea: Anderson teki itse, jaetaan siirto-karkkia kumppaneihin tehokkaita potkuja ja yleensä näytti tulla uusi johtaja Lazio lähtee top club. Kuitenkin, tarina tuli nopeasti loppuun, ja vaikka Felipe oli hyvä viime vuonna, samalla korkeudella, hän ei ole vielä palannut.

Ahmed Musa, Nigeriassa

Nuori juoksija teki hyvän osoittaa venäjän Liigan, ansaita kutsun leirin Englannin mestaruuden. Räjähtävä nopeus, keskittyä portti, ja hyvä laukaus tekevät hirvestä erittäin vaarallisen lähes missä tahansa tilanteessa, ja jopa kun he on tilaa, niin voimme harkita puolet työtä tehnyt. Hän on vielä sopeutua Premier League, mutta 41 maalia viime neljä vuotta Premier League kertoa meille, että tämä ei ole tavallinen pelaaja.

Kun kiihkeä kausi, “Palermo” tuntui, että Juventus hän voi olla hieman sicknote, mutta hänen suorituskyky on ylittänyt jopa vedonlyönti Betway (napsauttaa) villeimmätkin odotukset: 30 pistettä mukaan järjestelmä “tavoite + pass”, huomiota rikkain joukkuetta maailmassa kuin yksi johtajista suuri “Vanha rouva” niin nuorena. Fantastinen kyky olla siellä, missä on pallo, loistava laukaus ja tarkka tekniikka tekee sen tulevaisuudessa paras hyökkääjä maailmassa, mutta ennen kuin hän tulee johtaja nuorten joukkue muualla maailmassa.

Mauro Icardi, Argentiina

Toinen Argentiinan hyökkääjä, joka ei ole vain monimutkainen luonne, mutta suuri jalkapallo lahjakkuus. Dibala monipuolisempi pelaaja, mutta jos tarvitset puhdas sniper, se Mauro. Pisteytys vaistot ovat sallittuja Icardi neljä vuodenaikaa Sarjassa Ja vedonlyönti Betfair (katso tästä) on eri 57 kertaa, ja tällä kaudella Yleensä on potentiaalia tulla hienoin tunti Argentiinan, joka tällä hetkellä sijoitettiin kuusi kertaa viisi ottelua.

Gabriel BOM Jesus, Brasilia

Pian Manchester city on suuri vahvistaa edessä hintelä poika Brasiliasta, jota monet meistä voisi katsella Olympialaisissa Riossa. Hän on vain 19, mutta kotimaassaan hän on jo osoittautunut vedonlyönti Sportingbet (Sportingbet tarkastelu) erinomainen ampuja on edelleen vahvistaa ennakot antama asiantuntijat Euroopan tasolla. Yleensä, ei ole epäilystäkään siitä, että asianmukaista kehittämistä lahjakkuus se ei eksy yksikään seura maailmassa.